• Snelle levering
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen
Categorieën

Ca'Shott

Ca'Shott sandalen 17083
€ 119,95 € 94,95
Ca'Shott sandalen 19021
€ 119,95 € 94,95
Ca'Shott sandalen 17116
€ 89,95 € 69,95
Ca'Shott sandalen 17091
€ 119,95 € 84,95

    Beschikbare maten

  • 40

Ca'shott damesschoenen

Denemarken staat bekend om modern design, minimalistische ontwerpen, functionaliteit en hoge kwaliteit. 
Ca'shott vertegenwoordigt in alle opzichten deze Deense kenmerken. Eenvoudige ontwerpen gecombineerd met veel comfort en eerste klas materialen zorgen voor heel bijzondere schoenen.

Ca'shott ontwerper Jens Schøtt is er trots op zijn eigen stijl te handhaven waardoor zijn schoenen zich profileren met een heel eigen gezicht en toch heel herkenbaar zijn

Er is altijd een reden...
Ca'shott heeft een motto: 'er is altijd een reden'. Een reden voor wat, vraagt men zich dan misschien af? In dit geval is er altijd een reden om leuke en comfortabele sandalen, slippers of pumps te kopen. De meeste vrouwen kunnen er geen genoeg van krijgen, liefst ieder seizoen wordt de collectie aangevuld met nieuwe modellen en kleuren. De sandalen, slippers of pumps van Ca'shott zijn zeker de moeite waard om aan de persoonlijke collectie toe te voegen. Deze modieuze en comfortabele schoenen zijn echte aanraders.

Internationaal geliefd
De slippers, sandalen en pumps van Ca'shott kunnen bogen op een jarenlange vakkennis. Ca'shott heeft namelijk al vijftien jaar ervaring in deze branche. De schoenen zijn een daverend succes in dertien landen en dit breidt zich ongetwijfeld nog uit. Ook in Nederland kan men inmiddels de sandalen, slippers en pumps van Ca'shott kopen, shoehoo.nl heeft daarom een aantal fraaie modellen geselecteerd.

Voor iedere gelegenheid
Iedere dag komen er bij Shoehoo nieuwe schoenen, zo wordt ook iedere keer de collectie van Ca'shott weer uitgebreid. Nieuwe pumps voor bijzondere gelegenheden, leuke sandalen of slippers voor de zomerse dagen, het is allemaal te vinden op de overzichtelijke site. Bij de aanschaf van ieder paar schoenen spaart men punten bij Shoehoo. Op deze manier wordt het een stuk aantrekkelijker om behalve die leuke sandalen of slippers, uiteindelijk ook die mooie pumps aan te schaffen. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide collectie, er zit ongetwijfeld iets tussen wat in de smaak zal vallen.