• Snelle levering
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen
Categorieën

Ruilen & Retourneren

Bij iedere bestelling vindt je een retourformulier van Shoehoo.

Wij adviseren de schoenen na ontvangst te passen om te beoordelen of ze naar wens zijn. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je kunt de producten beoordelen zoals dat in een fysieke winkel mogelijk is. Hieronder wordt verstaan het bekijken en passen van het product. Je wordt geacht het product slechts in die mate uit te pakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort. Orders met een totaal bedrag van onder de € 50,- krijgen in dat geval ook de € 4,95 porto terug gestort. 

Schoenen kun je gratis retourneren met de meegezonden retoursticker van GLS. Indien je kiest om de goederen te retourneren met een andere pakketdienst, dan zijn de portokosten voor eigen rekening.  De pakketzegel kun je gebruiken bij shops die aangesloten zijn bij GLS. Bewaar het "afgifte bewijs" van uw retour zending bij een GLS pakketshop zorgvuldig. Er zijn meer dan 800 GLS pakketshops en dat aantal groeit per dag. U kunt de dichtstbijzijnde GLS pakketshop vinden in de pakketshop locater van GLS
(http://www.gls-info.nl/ps). Bij het retourneren van meerdere pakketten vragen wij je om deze terug te zenden met gebruik van de retourzegels die bij de pakketten zijn bijgesloten. Pakketten dienen te allen tijde verpakt te worden in een doos of tas. Pakketten waarbij retourstickers en/of tape op de originele schoenendoos is geplakt, worden door Shoehoo.nl niet in behandeling genomen.


Buiten Nederland kan er vooralsnog geen gebruik gemaakt worden van GLS, en dient er van een andere pakketservice gebruik te worden gemaakt en zijn de portokosten voor eigen rekening. Bij ruilingen wordt er in dit geval tot maximaal € 6,75 vergoed.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@shoehoo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending of retourbewijs terugstorten.