• Snelle levering
  • Gratis ruilen
  • Achteraf betalen
Categorieën

Ruilen & Retourneren

Bij iedere bestelling vindt u een retourformulier van Shoehoo. U kunt deze ook in digitale vorm bij ons downloaden: retourformulier.

Wij adviseren u de schoenen, na ontvangst, te passen om te beoordelen of ze naar wens zijn. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U kunt de producten beoordelen zoals dat in een fysieke winkel mogelijk is. Hieronder wordt verstaan het bekijken en passen van het product. U wordt geacht het product slechts in die mate uit te pakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De melding dient door Shoehoo bevestigd te worden. U krijgt dan het volledige orderbedrag terug gestort. Orders met een totaal bedrag van onder de € 50,- krijgen in dat geval ook de € 4,- porto terug gestort. De retour kosten zijn voor rekening klant.

Schoenen retour zenden kunt u met de post doen óf via GLS met de meegeleverde retourzegel.  De kosten voor het retourzegel komt voor uw eigen rekening.Indien met GLS gewerkt wordt rekent Shoehoo  € 5,50 aan kosten voor het verzenden van de retour. De pakketzegel kunt u gebruiken bij shops die aangesloten zijn bij GLS. Bewaar het "afgifte bewijs" van uw retourpakket bij een GLS pakketshop zorgvuldig. Er zijn meer dan 800 GLS pakketshops en dat aantal groeit per dag. U kunt de dichts bijzijnde GLS pakketshop vinden in de pakketshop locater van GLS
(http://www.gls-info.nl/ps). Bij het retourneren van meerdere pakketten is het raadzaam om deze pakketten te bundelen en te retourneren naar één adres, dit om onnodig hoge retourkosten uwerzijds te voorkomen. Pakketten dienen te allen tijde verpakt te worden in een omdoos of tas. Pakketten waarbij retourstickers en/of tape op de originele schoenendoos is geplakt worden door Shoehoo.nl niet in behandeling genomen.


Pakketten buiten Nederland kunnen vooralsnog geen gebruik maken van GLS en dienen van een andere pakketservice dienst gebruik te maken. Bij ruilingen wordt er in dit geval tot maximaal € 6,75 vergoed.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shoehoo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending of retourbewijs terugstorten.