filters tonen/verbergen deselecteer alles
Betalingsmogelijkheden
13 Monshoe Fashion schoenen bij Shoehoo
Sorteer op:
Aantal per pagina:
Sorteer op:
Aantal per pagina:

Word vrienden van shoehoo op:

13 Monshoe Fashion schoenen bij Shoehoo

De Hollande twist van Monshoe Fashion

Monshoe Fashion is een echt Nederlands merk uit dé schoenenstad van ons land: Waalwijk. Schoennijverheid zit de Waalwijkers in het bloed en dat is terug te zien in de collectie. Monshoe Fashion staat bekend om gedurfde, trendy modellen van de hoogste kwaliteit. De passie voor schoenen straalt ervan af!

Stoere schoenen met een speelse twist

Monshoe Fashion richt zich op modieuze vrouwen tussen de 15 en 40 jaar. Het zijn allemaal vrouwen met lef. Zij durven zich te onderscheiden van van de massa. Wat vooral opvalt aan de schoenen van Monshoe Fashion zijn de gewaagde en speelse prints. Veterboots met een grappige zebraprint of enkellaarzen met een tijgerlook vormen het hart van de collectie. Maar toch gaat het zeker niet alleen om de mooie vormgeving. Want ook aan de pasvorm wordt veel aandacht besteed. De schoenen van Monshoe Fashion voelen allemaal zeer comfortabel waardoor vrouwen van over de hele wereld inmiddels fan zijn.

Een perfecte combinatie van materialen

De ontwerpers van Monshoe Fashion zijn niet bang om diverse materialen met elkaar te combineren. Leer, suède, ritsen en prints wisselen elkaar af. Maar altijd worden deze elementen goed in balans gehouden zodat er een stoere maar vrouwelijke schoen ontstaat. In de collectie wordt alleen gebruik gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. En elke schoenenliefhebster weet hoe belangrijk deze hoge kwaliteit is. Want hierdoor blijven de enkellaarzen en veterboots veel langer mooi. En dankzij de perfecte afwerking zijn de schoenen van Monshoe Fashion een aanwinst voor iedere vrouw.

Monshoe Fashion bij Shoehoo

De collectie van Monshoe Fashion is vrouwelijk, trendy en stoer. En deze leuke schoenen mogen natuurlijk niet ontbreken op Shoehoo.nl. In onze webshop vind je een selectie van de mooiste veterboots en enkellaarzen van dit merk. En voor verzending binnen Nederland betaal je voor de schoenen van Monshoe Fashion geen extra kosten!


Onze merken


Monshoe Fashion schoenen en laarzen online bestellen doe je bij de grootste Monshoe Fashion schoenen en laarzen leverancier van Nederland. De grootste collectie Monshoe Fashion schoenen en laarzen vind je hier online bij Shoehoo. Monshoe Fashion schoenen en laarzen in alle trends en Monshoe Fashion schoenen en laarzen voor ieder seizoen. Zeer ruime collectie Monshoe Fashion schoenen en laarzen voor ieder seizoen. Monshoe Fashion schoenen en laarzen bestel je hier zonder verzendkosten! Koop uw Monshoe Fashion schoenen en laarzen online bij Shoehoo.